Veel sperma bij iedere zaadlozing!

Meer genot tijdens de zaadlozing

Betere Sperma 5x meer sperma volume

Meer sperma productie en een hoger libido

FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over Betere Sperma. Kijk eerst of uw vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat u contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Betere Sperma, ingrediënten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

  • Algemene vragen over Betere Sperma
  • Vragen over het gebruik van Betere Sperma
  • Vragen over het bestellen en kopen van Betere Sperma

Algemene vragen over Betere Sperma

Kan ik Betere Sperma gebruiken in combinatie met medicijnen?
De ingrediënten van Betere Sperma zijn 100% natuurlijk. Het gebruik is volledig veilig en verantwoord en heeft geen negatieve bijwerkingen. Het is niet bij ons bekend dat het gebruik van Betere Sperma een negatieve invloed heeft op de werking van medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Betere Sperma? Raadpleeg dan uw arts.

Voor wie is Betere Sperma geschikt?
Betere Sperma is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Betere Sperma is bedoeld voor mannen die hun sperma productie en orgasme willen verbeteren. Houdt de tabletten buiten het bereik van kinderen.

Is Betere Sperma wel veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Betere Sperma
Betere Sperma is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Betere Sperma is volledig veilig en verantwoord.
Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Is het effect van Betere Sperma blijvend?
Het effect van Betere Sperma houdt in ieder geval aan zolang je de tabletten dagelijks blijft slikken. Stop je met het gebruik van de Betere Sperma tabletten dan kan het bereikte effect langzaam verminderen.

Waar wordt Betere Sperma gemaakt?
De ingrediënten van Betere Sperma komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten zitten er in Betere Sperma?
Ingredienten per 2 tabletten: Maca-Extract PE 5:1 (100 mg), Guarana-Extract (100 mg), Kolanoot-Extract (100 mg), Muira Puama PE 4:1 (100 mg), L-Taurine (50 mg), Zinkmonomethionine 18% Zn (83,4 mg, 100% RI*), Ginkgo Biloba (40 mg), L-Arginine (20 mg), Vitamine B3 (18 mg, 100% RI*). Hulpstoffen: E132, E341, E460, E464, E551, E570, E572. *RI = Referentie Inname.

Hoe lang kan ik Betere Sperma bewaren na het openen?
Op de verpakking van Betere Sperma is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Betere Sperma vergoed door mijn verzekering?
Betere Sperma is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Vragen over het gebruik van Betere Sperma

Hoelang moet ik Betere Sperma gebruiken voordat het effect heeft?
Wij adviseren u Betere Sperma tenminste 3 maanden lang achtereenvolgens te gebruiken voor een optimale werking. U kunt Betere Sperma vervolgens zo lang gebruiken als u wilt dat het gewenste effect van Betere Sperma aanhoudt.

Hoelang mag ik Betere Sperma maximaal gebruiken?
U kunt Betere Sperma zolang gebruiken als u zelf wilt. Langdurig gebruik van Betere Sperma is niet schadelijk voor het lichaam. Heeft u gedurende een periode geen baat bij het effect van Betere Sperma dan kunt u deze periode ook stoppen met de inname van Betere Sperma en op een later moment weer starten.

Hoeveel tabletten moet ik dagelijks gebruiken?
Wij adviseren u dagelijks 2 tabletten Betere Sperma in te nemen met voldoende water. U neemt 's morgens 1 tablet en 's avonds 1 tablet. Wij adviseren u de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Werkt Betere Sperma verslavend?
Betere Sperma is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Betere Sperma toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Betere Sperma gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?
In principe heeft het gebruik van Betere Sperma geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Betere Sperma? Raadpleeg dan uw arts.

Vragen over het bestellen en kopen van Betere Sperma

Hoe kan ik Betere Sperma betalen?
Op de bestelpagina worden diverse betaalmethoden aangeboden. Nederland kan betalen door middel van iDEAL, Creditcard of overboeking op onze rekening. België kan betalen via Bancontact/Mister Cash, eMaestro, Creditcard en overboeking op onze rekening.

Waar kan ik Betere Sperma kopen?
U kunt Betere Sperma gemakkelijk online bestellen op de bestelpagina op deze website. Ook kunt u Betere Sperma ophalen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met iDEAL of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Heeft u voor een andere betaalmethode gekozen dan wordt uw bestelling geleverd binnen 5-10 werkdagen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestelling binnen Nederland zijn: € 5.95, voor België zijn deze € 6.95.

Kan Betere Sperma discreet verzonden worden?
Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik wil mijn bestelling retourneren kan dit?
Neem altijd contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren anders krijgt u geen geld terug. Het retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen, indien de seal van de pot niet verbroken is. Stuur uw mail naar sales@klemans.nl met al uw gegevens, bestelnummer en de reden van retour zenden. Omdat het om voedingssupplementen gaat kunnen wij een aangebroken pot niet meer versturen en zal deze vernietigd moeten worden.

Ik ben niet tevreden over het effect van Betere Sperma, krijg ik mijn geld terug?
Nee het is niet mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u uw eigen gegevens in en het adres van een ander. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.