Veel sperma bij iedere zaadlozing!

Meer genot tijdens de zaadlozing

Betere Sperma 5x meer sperma volume

Meer sperma productie en een hoger libido

Zaadproductie verhogen met Betere Sperma

Zaadproductie verhogen met Betere Sperma is mogelijk! Dagelijks gebruik van Betere Sperma met natuurlijke ingrediënten heeft een stimulerende werking op de zaadproductie. Een hogere zaadproductie zorgt ervoor dat u veel sperma kunt spuiten bij iedere zaadlozing een een intens en heftig orgasme ervaart. Naast Betere Sperma heeft ook uw leefstijl invloed op de zaadproductie. Hoe gezonder uw leefstijl des te betere en hoger de zaadproductie zal zijn en des te meer sperma u spuit bij de zaadlozing.

Bent u niet tevreden over uw zaadproductie? Dan is Betere Sperma iets voor u! Het gebruik van Betere Sperma heeft een positieve werking op de zaadproductie, uw libido, uw uithoudingsvermogen én de smaak van uw sperma. Gebruik daarom dagelijks Betere Sperma voor een hoge zaadproductie, een goede kwaliteit sperma en veel genot tijdens de seks en zaadlozing.

Natuurlijke ingrediënten met een krachtige werking!!

Betere Sperma is samengesteld uit een combinatie van natuurlijke ingrediënten. Al deze natuurlijke ingrediënten hebben een unieke krachtige werking op het lichaam. De natuurlijke ingrediënten in Betere Sperma hebben een stimulerende werking op de zaadproductie en het libido. De natuurlijke ingrediënten in Betere Sperma zorgen voor een krachtige zaadlozing en veel seks genot. De natuurlijke ingrediënten in Betere Sperma hebben enkel een krachtige werking in het lichaam daar waar nodig. Het gebruik van Betere Sperma geeft geen negatieve bijwerkingen.

Gebruik Betere Sperma dagelijks voor een unieke werking!

De unieke werking van de natuurlijke ingrediënten in Betere Sperma zal zolang aanhouden als u Betere Sperma gebruikt. U kunt de tabletten van Betere Sperma dagelijks gebruiken zolang als u wilt. De natuurlijke ingrediënten in Betere Sperma zijn niet schadelijk en hebben enkel een positieve werking op uw zaadproductie, libido en sperma, u heeft geen last van bijwerkingen.

Betere Sperma heeft een zeer krachtige werking doordat de beste natuurlijke ingrediënten zijn geselecteerd en zijn samengevoegd in tabletten. In de tabel hiernaast vindt u een overzicht van alle natuurlijke ingrediënten in Betere sperma.

Wij adviseren u dagelijks 2 tabletten Betere Sperma in te nemen met voldoende water. U neemt 's morgens 1 tablet en 's avonds 1 tablet. 1 pot Betere Sperma bevat 60 tabletten en staat voor een maandkuur. Voor het beste resultaat adviseren wij Betere Sperma een langere tijd achter elkaar te gebruiken, hiervoor kunt u beginnen met een kuur van minimaal 3 maanden.

Ingrediënten per tablet

Maca-Extract PE 5:1 100 mg
Guarana-Extract 100 mg
Kolanoot-Extract 100 mg
Muira Puama PE 4:1 100 mg
L-Taurine 50 mg
Zinkmonomethionine 18% Zn 83,4 mg
Ginkgo Biloba 40 mg
L-Arginine 20 mg
Vitamine B3 18 mg


Hulpstoffen: E132, E341, E460, E464, E551, E570, E572.


60 tabletten is 51 gram